6 примера за това, че всичко е възможно

Ще дам няколко примера, които са доказателство, че когато човек е мотивиран и целеустремен може да промени визията си въпреки всичко. 

Ако никога не сте тренирали, по цяла седмица сте на работа, имате деца и килограмите ви са над нормата не се отчайвайте. Вземете пример от Благовеста, която въпреки тези обстоятелства постигна изключителен резултат. В началото нямаше правилно изградени хранителни навици и тялото й се отличаваше с нисък процент мускулна тъкан за сметка на подкожните мазнини. Но с постоянство в залата и балансирана диета Боби се преобрази за половин година и днес е по-слаба, енергична и привлекателна благодарение на спорта.

След 40-годишна възраст повечето хора, които нямат необходимата двигателна активност губят своята гъвкавост, физическото им състояние се влошава, започват оплакванията и болежките. Но за съжаление малцина са тези, които се решават за промяна. Любомир показа изключително постоянство и себеотдаване в тренировките и живота извън залата, като по този начин свали почти 30 кг. и подобри значително здравословното си състояние.

Примерът със Звезди също е доказателство, че натовареното ежедневие не бива да е оправдание. Като повечето млади лекари тя работеше на две места, често караше и нощни смени. Залата, в която провеждам персонални тренировки й беше доста далече, но и това не я спря да посещава редовно фитнеса. Благодарение на дисциплинираността си в тренировките и сериозното отношение към храненето, Звезди влезе в чудесна форма за сватбата си.

Пламен би трябвало да е отлична мотивация за два типа хора – тези, които живеят в малки населени места (без добре оборудвани фитнес-зали) и за хората, които тренират с тежести, но се хранят безотговорно. С Пламен работя от разстояние почти една година, той тренира в домашни условия, като се е снабдил с всичко необходимо. До преди да ми пише беше пренебрегвал правилното хранене, но откакто следва моите хранителни режими успява да прогресира, изглежда по-атлетичен и е 14 кг. по-слаб.

Продължавам с прогреса на Иван, който за около 4 месеца свали много килограми и подобри значително физическата си форма. Преди да се свърже с мен Ванката не беше тренирал с тежести и беше напълно начинаещ. Но благодарение на постоянството и старанието си в тренировките той постигна страхотен напредък, като съм сигурен, че най-доброто за Иван тепърва предстои.

На Росица помагах от разстояние със съвети и напътствия, изготвих й и индивидуални програми. Тя беше от жените със бавен метаболизъм и твърде нисък прием на калории за деня. В началото трябваше да я убедя, че за да отслабне ще трябва да започне да се храни. Имаше моменти, в които беше обезверена и искаше да се откаже, но не го направи. Заради силната си воля и себеотдаване в тренировките Росица успя да преформира обиколките на тялото си, да се подмлади и промени към по-добра насока.

Очаквайте скоро още примери с мои клиенти, които ще ви мотивират!
А ако имате нужда от личен треньор и смятате, че аз съм този човек пишете ми!