Резултати и отзиви от моята работа

Споделям резултати на част от хората, които тренирам. Очаквайте скоро още резултати на фитнес-любители, на които помагам в тренировките и храненето.

Резултат на Мартин след няколко месеца фитнес-тренировки.

Прогресът на Каролина, която показва силен характер, воля и целеустременост месеци наред.

Прогресът на Каролина, която мечтаеше за стегнат и релефен корем и го постигна.

Едно момиче, което последните месеци тренира и се храни по мои програми, но "вината" за постигнатото е изцяло нейна, защото е упорит и дисциплиниран човек със силен характер и дух на истински спортист

Едно момиче, което тренира и се храни по мои програми, но „вината“ за постигнатото е изцяло нейна, защото е упорит и дисциплиниран човек.

Пламен следваше изготвени от мен програми месеци наред и успя да постигне много добър резултат.

Пламен също следваше изготвени от мен програми месеци наред и успя да постигне много добър резултат.

Резултат на Звезди, подобряване на храненето и включване на фитнес-тренировки

Резултат на Звезди, подобряване на храненето и включване на фитнес-тренировки.

Промяната на Сузана след редовни тренировки в залата и балансирано и пълноценно хранене.

Промяната на Сузана след редовни тренировки в залата и балансирано и пълноценно хранене.

Страхотен прогрес на Теодор - един сериозен и много дисциплиниран човек.

Страхотен прогрес на Теодор – един сериозен и много дисциплиниран човек.

Това е Венко, чиято цел е да увеличи мускулната си маса и до момента се справя отлично.

Това е Венко, чиято цел е да увеличи мускулната си маса и до момента се справя отлично.

Резултат на Любомир, отслабване от 117 до 92 кг. и подобряване на здравословното състояние

Резултат на Любомир, отслабване от 117 до 92 кг. и подобряване на здравословното състояние.

Резултат на Боби, подобряване на храненето и 6 месеца фитнес-тренировки

Резултат на Боби, подобряване на храненето и половин година фитнес-тренировки.

Прогресът на Ванката, който с постоянство и много старание успя да свали много килограми и да подобри физическата си форма.

Прогрес на Ванката, който с постоянство и много старание успя да свали много килограми и да подобри физическата си форма.

Резултат на Росица, на която помагам от разстояние и която показва, че и на 48 години може да промениш тялото си - за около 5 месеца минус 10 кг. и преформиране на обиколките.

Промяната на Росица, постигната след пълно себеотдаване в тренировките и подобряване на хранителните навици.


Отзиви от хора, които имат впечатления от работата ми:

Милко Димитровъ Веднага си проличава, когато някой си върши работата с желание и отдаденост. Тренер, продължавай в същия дух. Помагай на хората да са здрави и щастливи!

Любомир Кюркчиев Попаднах на Данчо случайно в нета. Никога не сме се срещали. Обясних му моя проблем с теглото и той ми направи специална програма лично за мен. Обсъждахме упражненията по телефона или в нета и резултатите не закъсняха. За 16 месеца точно 27 кг. свалих. За което му благодаря. Мисля, че си върши работата професионално и с желание.

Veselina P. Hristova От няколко месеца тренирам по програмата, която ми изготви Йордан, чувствам се перфектно! Благодаря много, винаги готов със съвети. Продължавай все така!

Pavel Nikolaev Това, което ми хареса при Данчо: провежда динамични тренировки – включва в упражнения от йога, футболни упражнения и др. Всеки спорт изисква и дисциплина: следи за правилното изпълнение на дадено упражнение. Изключително спокоен и позитивен човек. Радвам се, че те познавам!

Ицо Панайотов Потърсих Данчо преди доста време с молба да тренира съпругата ми, аз отидох във фитнеса за компания. Няколко месеца по-късно започнах да постигам резултати. Данчо продължава да помага, а аз – все по-доволен.

Росица Георгиева Тепърва започвам по програмата на Данчо, но начина по който се отзова на молбата ми за „помощ“ ми беше достатъчно, за да се доверя изцяло на неговите напътствия. 

Иван Жеков Когато исках да сваля някой килограм и буквално си нямах на идея какво да правя ми препоръчаха Данчо като личен треньор. Разбира се бях доста притеснен в началото, но той успя да ме научи на основните неща, които всеки трениращ трябва да знае и тренировките ми от препятствие се превърнаха в удоволствие.

Валя Андонова Допада ми индивидуалния подход, личното отношение и приятната атмосфера, която създава. Изключително тактичен и внимателен, но в същото време и взискателен!

Наско Мира Ставрев Димитрова Изключителен професионалист, благодарение на него за 6 месеца свалих 23кг. без гладуване и с разнообразни упражнение. Винаги когато съм имала нужда от съвет за начина на хранене и видове упражнения съм се допитвала до него.

Мирослава Великова Благодаря на Данчо за поставеното начало на моята промяна и съм в очакване на последващи и още по-мотивиращи резултати.

Звезделина Здравкова Тренировките винаги са зареждащи, разнообразни и с много голяма доза професионализъм. Благодарение на програмата и балансираното хранене стъпка по стъпка се приближавам до желаната цел. 

Teodor Gavrilov  От 105 кг. без никаква мускулна маса вече съм 86 кг. с изразен релеф, който успях да го постигна за 6 месеца като спазвам хранителния режим и физическите упражнения в залата.

Kristina Boeva С Данчо започнах да тренирам преди два месеца и половина. Работата с него е изключително професионална, като още от първите няколко тренировки се усеща и забелязва положителен ефект. Препоръчвам го като треньор, тъй като подхожда изключително индивидуално с всеки един трениращ и усърдно работи за постигане на резултат, а всичко това съчетано и с възпитанието и ерудираността му го прави класен треньор!

Gabrina Grozeva Не можем да постигнем мечтаните резултати без подходящия треньор, а Данчо определено е такъв!

Yordan Dikmanov Супер треньор, много добри съвети дава и в залата винаги е весело с него. Много съм доволен!

Blagovesta Filipova  Данчо, ти ми преподаде твоя опит, уроци и безценни съвети, които вече трета година запазват тялото ми във формата, която благодарение на теб изваях. БЛАГОДАРЯ!

Ivan Dikov Изключително всеотдаен като инструктор, отделя невероятно много времеви ресурс и работи с невероятен хъс и интересна комбинация от методики. 

Kat Georgieva От самото начало той работи с мен изключително професионално. Впечатли ме грижовността и отдадеността, с която ми помага да извлека най-доброто от себе си. Препоръчвам го и гарантирам за професионализма му!